Скандал: Протече во јавност домашно порно видео на македонска ТВ новинарка

Loading...

Постои порно снимка од македонска телевизиска новинарка која најчесто известува од политички настани, пишува порталот Скандал. За „опасната“ видео снимка веќе неколку месеци се зборува меѓу новинарите. Станува збор за русокоса девојка која е дојденец во Скопје.

Момчето со кое била го снимил сексуалниот чин и сега насекаде се фали со снимката што досега на мобилен телефон ја виделе неговите пријатели и некои новинари.

Прашање на време е кога истата ќе се појави на сите интернет портали.

Преземено со претходна согласност од https://www.tvpaket.com.mk

loading...
Loading...