Што мажите не сакаат кај жените?

Loading...

Без разлика дали се работи за сопствените или пак стапалата на партнерот, тие се најнепосакуваниот дел од телото, како за жените, така и за мажите.

 

Чувството на одвратност предизвикано од ненегуваните или „грди“ нозе може да биде многу моќен убиец на страста, велат припадниците на посилниот пол.

 

Истражувањето покажа дека повеќе од две третини од жените се срамат од своите стапала, а една од три жени избегнува да носи отворени обувки затоа што се срами од своите прсти.

 

Сепак, обликот на прстите не можеме да го менуваме, но изненадува фактот што и покрај незадоволството од овој дел од ногата, само една од 15 жени посветува внимание на него и еднаш месечно одат на педикир.

 

Во текот на зимските месеци, само 6 проценти од времето посветено на разубавување и нега на телото се одвојува за нозете.

 

Поврзани статии:

Како да препознаете лажен оргазам?

 

 

 

 

 

 

Кегелови вежби за подобар оргазам

 

 

 

 

Начини на кои сексот ве разубавува

 

loading...
Loading...