И Драган Вучиќ заигра Гангам Стајл

Loading...

По долго чекање конечно Драган Вучиќ заигра во стилот на Гангам. Што мислите кој е подобар Драган или Псај?

 

 

 

 

 

 

 

За влакно избегна судар

 

 Топ 5 најобразовани нации во светот 

 

10 вицови од црна хроника

 

loading...
Loading...