Како да станете неговата секс фантазија

Loading...

Желбата за повеќе и поинакво, не значи дека вашиот партнер следниот пат кога ќе искочи сам ќе ве изневери. Едноставно мажите не ги држи место, бубачките постојано им шетаат во глава. За да го смирите неговиот покачен андреналин, внесете мала промена еднаш во месецот. 

 

Не сте го решиле проблемот само ако смените поза. Реализирајте ја неговата тајна фантазија сега кога ја знаете… Закачајте го. Почнете да го палите и кога гледате дека реагира нагло престанете.

 

Оставете го да се олади неколку секунди и почнете пак од почеток со нова тактика. Само ослободете го умот и фантазиите сами ќе ви дојдат.

 

После неколку пати ќе станете експерт. Ќе можете да го палите само со еден допир.

Излезени сте во бар. Станете и отидете во тоалетот. По неколку секунди напишете му смс, дека итно ви треба. Тој можеби загрижено ќе долета, но затоа вие ќе го осипете со бакнежи. Почнете страсно да се љубите и токму кога тој ќе се занесе, завретете се и отидете си на нова пијачка.

Додека е на работа, вие организирајте средба во хотел или кај вас дома. За време на паузата, киндапирајте го, однесете го на местото на злосторот. После силувањето вратете ја вашата жртва повторно на работа.

Следниот пат кога ќе имате секс облечете нова долна облека, ставете дијаметрално различен парфем од тој што вообичаено го користите и ставете перика. Немојте да се плашите дека во главата му се врти друга. Пак тоа сте вие, која води љубов со него.

 

Прочитајте ги и следниве статии:

7 најлуди машки фантазии

Сексуални фантазии за познати личности

Топ 5 женски фантазии

loading...
Loading...