Македонските реклами пред 20 години

Loading...

Анимации,  хроми, квалитетни монтажи-тоа е белегот на денешните реклами…

 

 

Се чини дека со текот на времето луѓето стануваат се покреативни со нивните идеи како да го направат она што сакаат. Сведоци сме на реклами кои не изненадуваат со креативност и иновативност. 

 

Но се разбира тоа е денешнината.

 

 

Но дали се сеќавате на оние реклами и воопшто животот пред денешната технологија воопшто да биде начната како идеја. 

 

Сега е сето тоа смешно, но за тие времиња тоа не беше така. Сепак е добро да ги имаме во сеќавање…

 

Можеби еден ден ќе ни изгледаат смешно и денешните реклами…

 

Па затоа уживајте во неколку реклами кои ќе ве навратат назад за неколку години и назад во креативноста…

 

 

Погледнете ги и следниве статии:

Конан Обраен го рекламира Ајфон 5

 

 

Николина Пишек рекламира вибратор (видео)

 

 

Џорџ Клуни во реклама за кафе

 

 

loading...
Loading...