Новогодишната реклама на Кока Кола за 2012

Loading...

За многумина првата реклама на Кока Кола за Божиќ, ги сигнализира сите дека Новата Година се приближува и ги облева во тој маѓичен празничен дух…

И навистина е така…

Во целина рекламите на Кока Кола се бележат со креативност и уникатност, но нивниот Дедо Мраз, поларните мечки, Кока Кола камионите и новогодишните светилки навистина го будат новогодинешното расположение. 

 

Па така нека ве облее новогодинешното расположение побрзо бидејќи ни пристигна новогодишната реклама на Кока Кола за 2012…

Веруваме дека за брзо време ќе се најде на нашите тв канали за да можеме почесто да уживаме во неа. 

 

Уживајте…

 

Прочитајте ги и следниве статии:

Кока Кола во Мјанмар по 60 години 

 

Неколку Кока Кола факти

 

Што ќе се случи доколку ставите јајце во кока кола?

 

 

loading...
Loading...