Ким Кардашијан и не била така совршена

Loading...

Минатата недела беше доволно напорна за Ким, па така нејзиното пристигнување дома во Лос Анџелес ги откри сите нејзини недостатоци кои избија на површина од нејзиниот видлив замор. 

 

Имено таа најпрвин беше со нејзините сестри Клои и Кортни во Лондон каде ја промовираа својата најнова модна линија и направија џунгла од луѓе, потоа го придрижуваше својот сакан на МТВ ЕМА наградите кои се орджуваа во Франкфурт.

Сега темните кругови околу нејзините очи не се незабележливи.

 

Ова е една од ретките фотографии на која можеме да ја видиме Ким без шминка. Не изгледа толку совршено како што знае нели?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочитајте ги и следниве статии:

Кожа, крзно, деколте…Ким Кардашијан

 

Ким Кардашијан како русокоса сирена

 

Кожно, тесно, кратко здолниште …Ким Кардашијан

 

 

loading...