Апсурдна реклама во која бебиња пеат народна песна

Loading...

Не е баш некоја најдобра анимација и малку е чуден делот кога бебиња пеат народна песна за пелени Moflix. Како и да е оваа реклама е прав хит на Јутјуб.

Погледнете ја оваа иритирачка реклама. 

10 најлоши холивудски тетоважи

 

8 најголеми грешки при користење на Фотошоп

 

10 најслатки бебиња на светот

loading...
Loading...