Кама Сутра пози за искусните

Loading...

Ако сакате вие и вашиот партнер да доживеете незаборавно искуство, обидете се со овие многу интересни Кама Сутра пози во сексот.

 

Бараат нешто повеќе напор, но нудат многу повеќе уживање.

 

 

Поза “рој на пчели”

Мажот седи на креветот со испружени нозе. Ако е потребно може и да се потпре на нешто. Жената клечи на него во иста насока. Жената со клечење ја контролира играта и темпото, а по потреба партнерот  со своите раце го подига и спушта нејзиниот задник.

 

 

Поза “ножици”

Мажот лежи на грб со раширени нозе. Жената е свртена кон него и седи на потколениците. Во еден момент жената се спушта во лежечка позиција, но нозете остануваат во иста позиција. Мажот ја води играта и го диктира темпото.

 

Поза “Индира” (митолошкиот бог на војната)

Жената лежи на грб со кренати, собрани нозе. Мажот клечи со раширени нозе и се привлекува над неа (како во мисионерска поза). Жената се потпира на партнерот и ги става собраните нозе на неговите гради. Мажот ги придржува и диктира темпо.

 

Поврзани статии:

Секс пози кои ќе ја излудат секоја девојка

 

 

 

 

Најдобра секс поза за уморни парови

 

 

 

 

Идеална секс поза според хороскопскиот знак

loading...
Loading...