Изравирал вагина на надгробната плоча на починатата сопруга

Loading...

Бизарна вест ни доаѓа од соседна Србија. На надгробниот споменик што и го подигнал на починатата сопруга Милена, Милан Маринковиќ од Крушевац, изгравирал женски полов орган.

 

Гравирањето чинело 2.500 евра, а првиот мајстор кај кој се обратил за да го направи ова го одбил Милан, сметајќи дека тоа би било богохулие. Милан пак тврди дека со ова ја исполнил последната желба на својата сопруа.

 

“Бевме заедно повеќе од 50 години, а никогаш не добивме деца. Јас секогаш знаев да коментирам како изгледаат другите жени, на Милена тоа и пречеше, па рече дека ако умрам пред неа, ќе изгравира вагина на нашиот споменик бидејќи толку сум ги сакал. Таа почина прва, а бидејќи споменикот е заеднички, исто како и гробното место, јас го изгравирав ова.” – изјави Милан. 

 

На гробот, Милан ја изгравирал и годината на неговата смрт – 2018!

 

Поврзани статии:

Жена починала по третман во салон за разубавување

 

Израелец направи велосипед од картон

 

9 годишно дете украло 3000 евра за да си купи слатки

 

loading...
Loading...