Почина човекот кој беше препознатлив по својот ’’Тигар ’’ изглед

Loading...

Денис Авнер (54) подобро познат како човекот мачка, пред неколку дена од непознати причини е пронајден мртов во својот дом.

На јавноста Авнер и стана познат преку својата неверојатна преобразда на менување на својот лик во животно – тигар, притоа подложувајќи се на многубројни хируршки интервенции.

Неверојатната промена вклучуваше вградување на импланти, специјални доградби на забите како и тетоважи, како и еден од  зафатите со кои поткожните уметници му обезбедја раст на мачкини мустаќи.

Со оваа екстремна модификација сега веќе починатиот Денис Авнер започнал од својата 23 годишна возраст.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Има 220kg и поради тоа бара одложување на смртната казна!

 

 

 

 

 

 Калуѓерка крадела пари за да се коцка

 

 

 

 

 

 

 

 

 Француска министерка имала 8 љубовници кога затруднела

loading...
Loading...