Внимателно избирајте такси

Loading...

Мислевме дека нема полоши од руските возачи но, само што дознавме дека кинеските таксисти се тие на кои не само што треба да им се одземе возачката дозвола, потребно е да им се забрани за секогаш да седнат во автомобил.

Се прашувате зошто? Во следново видео овој таксист за три минути загрозил толку многу човечки животи, при што не веруваме дека еден нормален возач би загрозил толку многу во целиот свој живот.

10 интересни факти кои сигурно не ги знаете

 

 

 

 

 

5-те најбогати луѓе низ историјата

 

 

 

 

5те најскапо платени манекенки на планетата

 

loading...
Loading...