Излезе новиот trailer за GTA V

Loading...

Rockstar Games го објавија и вториот trailer за GTA V во кој се откриваат детали за тројцата ликови кои ќе не водат низ играта која за играчките конзоли пристигнува на пролет. 

 

 

 

 

 

Ви препорачуваме да ги погледнете и следните статии: 

 

 Објавени се деталите за GTA V

 

 Diablo III се продаде во 10 милиони примероци, WoW загуби 1,1 милиони корисници

 

 Најбрзиот интернет на светот оваа недела во Salt Lake City

 

loading...
Loading...