Марјана Станојковска ја имитира Карлеуша… Успешно!

Loading...

Налетавме на едно видео кое не е ново, но е сепак доволно интересно за да ве потсетиме на него. 

Во него нашата позната лото девојка Марјана Станојковска ја имитира Карлеуша… И тоа многу успешно.

Ако не загледате внимателно ќе мислите дека ја гледате токму Карлеуша…

 

Поврзани текстови:

Лото девојката Марјана во полн сјај

Македонски Убавици : Марјана Станојковска

Фото на денот: Марјана Станојковска

loading...