Forever Young – Alphaville

Loading...

За песна на денот ви ја препорачуваме баладата Forever Young од германскиот поп-рок бенд Alphaville.

 

Песната е насловна нумера на нивниот прв албум, издаден во далечната 1984 година. Иако снглот не постигна никаков посебен успех на европските и американските топ листи, беше преработуван со години од страна на многу звучни имиња во музичката индустрија.

 

Еве како звучи оригиналната верзија. Уживајте.

 

 

Поврзани статии:

“Diamonds Are Forever”-Shirley Bassey-James Bond

 

“Your Song”- Elton John

 

“Is You Is or Is You Ain't My Baby ”

 

 

loading...
Loading...