7 кул функции на заоблениот екран на Galaxy Edge!

Loading...

Samsung оваа недела го презентираше новиот модел Galaxy Edge, кој поседува дополнителен екран од 160 пиксели на десниот раб на уредот. Да погледнеме кои 7 функции се уникатни за овој телефон…1. Користете го екранот за брз пристап до омилените апликации
2. Прикажување на временска прогноза и како часовник
3. Може да добивате и новости од Twitter…
Повеќе на: GSM.mk1. Користете го екранот за брз пристап до омилените апликации
2. Прикажување на временска прогноза и како часовник
3. Може да

loading...
Loading...