7 знаци кои кажуваат дека си божица во сексот!

Loading...

Сите си го поставуваме прашањето: Дали сум добра во кревет? Секако, како и бакнувањето, добриот секс се поврзува со компитабилноста. Но, без оглед на вашиот тип, ова се докази дека си добра во кревет!Прочитај кои се тие работи:
1. Ги стиска шаките
Физички знак, кој недвосмислено говори дека е во комплетна екстаза. Ова е јасен показател дека се труди сексот да не заврши прерано. Не знаеме што му правиш, но очигледно ужива како никогаш до сега.
2. Сака уште
Кога првиот пат ќе му го земеш умот, нема да може да се засити. Самата помисла на сексот што сте го имале, ќе му биде толку возбудлива, што ќе посака истиот момент да те одвлечка во спалната соба. Ако е подготвен за втора рунда, јасно е дека си неверојатна во кревет.
3. Продолжува да флертува и по сексот
Многу типови по добриот секс, флертуваат со девојката, како знак за дополнителна наклонетост.  Тоа значи дека еднај чека да се случи следната рунда.
4. Не може да ги тргне рацете од тебе
Ако мажот има добар секс, ќе стане многу физички настроен. Буквално нема да може да ги тргне рацете од тебе.
5. Ти кажал дека било неверојатно
Ова е прилично очигледен знак, но ако ти каже дека си била неверојатна, тој навистина тоа и го мисли. Немој само мислиш дека тоа го кажува за да изгледа фин, туку дека навистина сака да го правиш она што веќе го правиш во кревет.
6. И тебе ти било неверојатно
За танго се потребни двајца. Ако сексот ти бил незгоден и чуден, веројатно и тој имал идентично искуство. Доколку си почувствувала страст и нежност, тогаш и тој почувствувал сигурно.
7. Учи нови трикови
Мажите им е во крвта да се натпреваруваат. Ако е воодушевен од работите кои му ги приредуваш, тој ќе почувствува потреба да се покаже повеќе. Ако почнал да ти прави работи кои порано не ги правел, тоа е знак дека сака да те задоволи исто како што ти него го задоволуваш. Прочитај кои се тие работи:
1. Ги стиска шаките
Физички знак, кој недвосмислено говори дека е во комплетна екстаза

loading...