”Friends” нема да имаат свој филм

Loading...

Сите се надевавме дека сепак нема да имаат крај, дека можеби ќе следува некакво филмувано издание или пак можеби уште една сезона на легендарните Friends.

 

Иако со години се зборува дека ќе се снима филм според серијата „Friends“, творците на суперпопуларниот серијал ги демантираа тие гласини еднаш и засекогаш. Сите се надевавме дека сепак нема да имаат крај, дека можеби ќе следува некакво филмувано издание или пак можеби уште една сезона на легендарните Friends.

 

Иако со години се зборува дека ќе се снима филм според серијата „Friends“, творците на суперпопуларниот серијал ги демантираа тие гласини еднаш и засекогаш. 

Како што известува Перез Хилтон, „Пријателите“ нема повторно да се соберат ниту за снимање на истоимениот филм, ниту за продолжување на серијалот, па обожавателите можат да престанат со праќање на молби до студиотот NBC.

„Повторно собирање не доаѓа во предвид… „Пријателите“ нема да снимаат филм! Серијата е осмислена како интимно шоу кое се гледа во дневна соба. Беше совршена како таква и нема потреба за филм“, изјавил продуцентот Кевин С. Брајт.

 

Па колку и да е тешко, можеме да се согласиме со нив. Најчесто и подобро е да останат работите вакви, за да не ни се уништат сите мислења и спомени за нив.

 

Сепак тие секогаш ќе останат најдобрите, едни и единствени…

 

 

Погледнете ги и следниеве статии:

Најдобрите сцени од Friends

 

Култната серија – Третиот Камен Од Сонцето 

 

5те најдобри режисери на сите времиња

 

 

 

 

 

loading...
Loading...