Видео: Антонија Морена си правеше „балончиња“ на аеродром

Loading...

Мега-популарната Антонија Јакобеску или многу по-позната како „Морена“ по нејзината светски позната нумера, со видео ги поздрави своите Фејсбук фанови како го поминува своето време на аеродромот.

Прекрасната романка дека е премногу опуштена како на сцената така и вон сцената тоа е сосема познато во Романија, па така на ова видео таа сосема опуштено си дуваше балончиња со мастиката, притоа таа рече „знам дека ова не е стил на„Дама“, но ова е едноставно начин како јас се забавувам, и тоа не значи дека не сум едуцирана“.

Видеото е од минатата година, по нејзиниот концерт во Казахстан.

loading...
Loading...