Идеалниот секс трае 31 минута

Loading...

По деталната анализа на биохемиските процеси во човечкото тело за време на секс, истражувачите открија дека сексот кој трае 31 минути, е терапевтски…

Според експертите, љубовните активности му помагаат на телото да се бори со слободните радикали. Сексот станува терапевтски на 31-та минута. Ако е пократок, полезниот ефект се намалува, бидејќи организмот нема доволно време да ги активира хемиските реакции, корисни за него.

Три или четири пати неделно „под прекривката“ ја подобруваат циркулацијата и го намалуваат ризикот од срцеви проблеми.

Научниците исто така утврдиле дека за време на полов акт жената се претвора во извор на биолошки активни материи и електромагнетни бранови кои имаат позитивно влијание врз нејзиниот партнер.

 

 

 

Прочитајте ги и следниве статии:

Дали треба да имате секс со поранешното момче

 

 

Како треба да флертувате за да ја ''добиете''

 

 

Кога треба да кажете 'Те сакам'

 

loading...
Loading...