Предлог филмови: Analyze This (1999) и Analyze That (2002)

Loading...

Ако сакате времето овој викенд да го поминете во топла домашна атмосфера, гледајќи неколку добри филмови, ви препорачуваме две фантастични комедии. 

 

1. Analyze This (1999) – комедија за психијатар чиј број еден пациент е кумот на италијанската мафија во Америка. Вие обидете се да му кажете дека неговите 50 минути за третман се истечени.

 

Улоги: Billy Crystal, Robert De Niro, Lisa Kudrow

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Analyze That (2002) – приказната на Paul Vitti и Dr. Ben Sobel продолжува со излегувањето од затвор на мафијашот. Се разбира, следи хаос. 

 

Улоги: Billy Crystal, Robert De Niro, Lisa Kudrow

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...