Фотографии од снимањето на “Hangover 3”

Loading...

Филмот “Hangover 3” ќе се најде во кино-салите во април 2013 година, а гласините се дека ќе биде уште посмешен и позабавен од првите два дела. 

Режисерот Tod Phillips пред неколку дена објави неколку фотографии од снимањето на Instagram, па така најави дека во новиот филм ликовите ќе присуствуваат на погреб, ќе бидат вмешани во грабеж и ќе се забавуваат низ Las Vegas. 

Погледнете што ни подготвуваат Bradley Cooper, Zach Galifanakis и Ed Helms во продолжението. 

 

 

Ви препорачуваме да ги погледнете и следните статии: 

 

 Се снима Hangover 3

 

 Heather Graham повторно во Hangover

 

 “Skyfall’ заработи 90 милиони долари 

 

 

loading...
Loading...