Црвенокосите имаат подобар секс

Loading...

Жените со црвна боја на коса имаат подобар и поквалитетн секс од жените со друга боја. Се смета и дека тие имаат поголем број на партнери, заклучил прфесорот д-р Вернер.

Институт во Хамбург спроведе анкета, во која стотици германски жени, со различни бои на коса, одговараа на прашањето за тоа колку често имаат секс.

Жените кои имаат “обична” боја на коса бараат сериозни партнери, а “огнените” девојки кажуваат дека од нив партнерот очекува нешто повеќе од она што тој им го дава.

Кристина Baumans, психолог, објаснува дека всушност за подобар сексуален живот црвенокосите не се “криви” жени, бидејќи црвената боја претставува страст. Мажите лесно знаат да паднат под нивниот шарм, и се почесто токму црвенокосите девојки им стануваат главна преокупација. 

Во истражувањето се покажува дека дамите со црвена коса имале во просек речиси 2 партнера повеќе од блондинките, односно бринетите. Кој би рекол?

 

Поврзани статии:

Можете ли да одолеете на црвенокосите девојки?

 

 

Како до подобар секс во новата врска

 

 

Мажите се секси и со седа коса

 

loading...
Loading...