Трајче Манев – Осамен

Loading...

За ова неделно попладне ви ја препорчуваме песната Осамен од Трајче Манев.

 

Важи за една од најубавите балади на македонската музичка сцена.

 

Првпат беше промовирана во далечната 1987 година на штипскиот Макфест.

 

Иако поминаа многу години од тогаш, песната со нејзините нежни ноти и детска искреност ги освојува и новите генерации.

 

Уживајте:

 

 

Поврзани статии:

Aлбумот кој сите го очеkуваа ''Take the Crown'' на Robbie Williams

 

Annie Lennox – Walking On Broken Glass 

 

Forever Young – Alphaville

 

 

loading...
Loading...