Континуитетот со добра организација го доведе Напредок да „НИШАНИ“ кон врвот!!!

Loading...

Кичевскиот тим Напредок игра одлично во Првата Македонска фудбалска лига, добрите игри ги носат на горниот дел на табелата, а според нивниот тренер Драган Бочевски, овој тим има потенцијал да се бори за челото на табелата.

„По триумфот во Кратово и по расплетот на останатите првенствени натпревари можам слободно да кажам дека за нас сега и самиот врв на табелата не е недостижен“ вели Бочевски во интервју за „НоваМакедонија“

Извор/Фото: „НоваМакедонија“

loading...
Loading...