Видео: Полска во џепно издание

Loading...

Директорот Joerg Daiber член на екипата која стои зад производството на Spoonfilm минијатурни филмови, е главниот автор кој стои зад ова џебно издание на туристички водич низ Полска.

Користејќи tilt-shift ефект, Daiber ја прошета својата камера низ Варшава, Гдањск, Торун, Варшава, Вроцлав, притоа создавајќи симпатично и забавно видео.

Доколку вашата следна дестинација е Полска, погледнете го следното видео, би биле подготвени за вашите прошетки, а и уживањето е загарантирано.

Интересно нели.

 

loading...
Loading...