Видео: Дедото малку се „возбуди“, а девојката „избега“

Loading...

На фамилијарна прослава дедото испи алкохол малку повеќе и се фати на „возното оро“ со згодна бринета.

Како дедото „реагираше“ погледнете и самите.

loading...
Loading...