Драгана Спасовска ќе учествува на избор за мисс еротика во Софија

Loading...

Само што ја добивме ексклузивната информација директно од Драгана Спасовска, нашата најпозната старлета во Бугарија, дека таа ќе учествува на 11 декември на изборот за мисс еротика во Софија.

Таа на своите верни обожаватели во оваа пригода преку нашиот портал им испрати неколку фотографии. Па погледнете ги и подгответе се да ја поддржиме нашата Драгана во нејзиниот обид да победи на овој избор…

 

loading...