Песна на денот – Скопје од Балашевиќ

Loading...

За песна на денот ви ја препорачуваме песната напишана од легендарниот Балашевиќ за Скопје. 

 

Не е непознато за јавноста дека српскиот автор и пејач важи за голем љубител на Македонија, на нашата храна но пред се музика.

 

Песната е посветена токму на нашата земја и пред се на нашето Скопје, за кое Балашевиќ често се има изјаснето како: Моето убаво Скопје!

 

Уживајте:

 

loading...