Peter Gabriel-Shaking The Тree

Loading...

Питер Габриел музичар, композитор, еден од најдобрите изведувачи на своите композиции во живо.

Неговите концерти се познати по добра сценографија, кореографија, одлични музичари кои звучат како да се цел живот заедно. 

Ќе ја слушнеме композицијата “Shaking The tree” од турнејата од 1993 “Secret World Live” поточно од концертот во Модена, Италија.

 

 

loading...
Loading...