Шокантно: Секс среде улица

Loading...

Како да се наоѓаат сами во соба, а не среде прометна улица, изложени пред очите на бројни љубопитни луѓе, очигледно многу заљубен пар го имаа својот најдобар провод во кревет…

 

Дел од тој несекојдневен призор го имаше снимено некој случаен минувач, кој како и останатите сведоци не можеше да се изначуди на тоа што се случува во близина на автобуска станица во Одеса.

 

 

 

 

Извор: 24sata.hr

loading...