Песна на денот – The Sweetest Thing – u2

Loading...

За песна на денот ви ја препорачуваме The Sweetest Thing од U2.

Песната се најде на B страната на албумот Where The Streets Have No Name od 1989 година, а потоа и како дел од The Best From U2 from 1980-1990.

Баладата е препознатлива по веселиот ритам и интересниот спот.

Напишана е од самиот Боно како извинување до неговата сопруга, поради тоа што морал да работи во студио на албумот The Joshua Three на нејзиниот роденден. 

 

Уживајте:

 

loading...