Глупак на денот: Дозна на потешкиот начин како работи електричната ограда

Loading...

Младо момче се обидува да открие како работи електричната ограда. Но, за негова несреќа тој откри на потешкиот начин. Погледнете го ова смешно видео, од кое ви ветуваме дека нема да останете рамнодушни.

loading...
Loading...