Што се снимаат безбедносните камери

Loading...

Иако безбедносните камери се поставуваат со цел да се фати некој криминалец и криминално дело, сепак тие “гледаат” и снимаат многу повеќе.

 

Во прилог во донесуваме едно видео со наслов “Понекогаш безбедносните камери фаќаат нешто сосема поинакво”, кое е збир од различни безбедносни снимки на кои се гледаат секакви работи; од бакнежи на клупа во парк, до помагање на бездомници и среќавање на стари пријатели.

 

Погледнете го видеото, и за момент сетете се на убавите моменти во животот.

loading...