Најсекси чевли за минатата година

Loading...

Додека сме во очекување да се направи листата за најсекси чевли за 2012 година, ве потсетуваме кои беа најсекси чевли за изминатата, 2011.

 

Првото место го зазедоа неевројатните високи потпетици на Валентино. Нежна, кожа боја, со минимална црна чипка, ова беше добитната комбинација за најсекси штикла за 2011 година, Нивната цена изнесуваше 3.700 долари. 

 

Второ место, односно титулата “прва придружничка” ја понесоа високите потпетици на Маноло Бланик. Препознатливите потпетици со многу ремчиња, чии камчиња блескат сепак не беа доволно добри за првото место.

 

Третото место им припадна на високите Прада чизми на уште повисока штикла. 

 

loading...