Воспитување на јапонски начин

Loading...

Татко послужувајќи се со можностите и маскирајќи се во демон помисли дека тоа би бил најсоодветниот начин на кој би ги натерал своите деца да си легнат во примерно време.

Во видеото не би можело да се каже дека главниот јунак не успеа во својата намера, но сепак какви би биле последиците кон неговите деца кои би заспале во агонија, притоа будејќи се и врискајќи во текот на ноќта.

Има вистина во оние приказни кога родителите ги плашат своите деца со разноразни приказни за вештерки, народно кажани бабароги, но техниката на маскирање во некои нереални демони притоа создавајќи вистинско чувство на страв се чини и како претерано, со оглед на понатамошните негативни влијанија кои би можеле свесно или несвесно да бидат направени кон најмалите.

 

Извор: 24sata

loading...