8 работи кои не ги знаете за Xperia Z3!

Loading...

Sony објави две нови видеа, кои се фокусираат на дел од предностите и функциите што ви ги нуди новиот Xperia Z3, а веројатно корисниците не се запознаени со нив. Да погледнеме што може да ни понуди најдобриот телефон на јапонскиот гигант…Sony објави и нов артикл на својот блог каде што потенцира 7 новости кај Xperia Z3:
 – NFC: Sony ја имплементираше оваа функционалност уште на моделот Xperia S, во „далечната“ 2012-та година.
За повеќе информации прочитајте на gsm.mk.Sony објави и нов артикл на својот блог каде што потенцира 7 новости кај Xperia Z3:
 – NFC: Sony ја имплеме

loading...
Loading...