Места за еротско уживање

Loading...

Нема ништо повозбудливо од тоа да водите љубов на места на кои некој може да ве фати. Оживејте ја сексуалната фантазија и препуштете и се на страста…

 

Возбудливо возење

 

Можеби не е најдоброто место на светот, но кој не водел љубов воавтомобил?
Иако е неудобен, тој е одлично решение за сите итни ситуации. Сексот во него е возбудлив и страстен затоа што се се случува набрзина.

За паровите кои се долго време заедно ова може да биде одлична игра затоа што ќе се сетат на младоста и хемијата која ја имале тогаш.

Природата е најубава

Една честа сексуална фантазија е водењето љубов на плажа. Но, оваа идеална слика може да ја уништат илјадниците зрна песок кои можат да влезат и во најскриените делови на вашето тело. За да не ви се случи тоа, со себе носете си пешкир.

Имајте на ум дека плажата не е единственото  место за забава. Не заборавајте на шумите, речните обали, парковите.

Јавни места

Лифтот е едно од најчестите места каде што луѓето водат љубов. Овде брзината е во прв план.

Сексот во ресторан или дискотека исто така може да биде интересен. Следете го партнерот до тоалетот, влезете внимателно никој да не ве види и пружете си уживање кое никогаш нема да го заборавите.

Кината се исто така возбудливи, посебно на проекции кои ги посетуваат мал број на луѓе, во вакви ситуации орален секс може да се применува многу лесно и безбедно.

Тоалетите во авионите се популарни. До проблем доаѓа само ако жената не е доволно возбудена, па брзата и јака пенетрација и предизвикува болка

loading...
Loading...