Ова детенце сигурно танцува многу подобро од вас

Што се случува кога на слатко бразилско детенце би му пуштиле музика која би предизвикала преслатко танцување и лудило од играње.

Детенце качено на маса мешајќи со своите пелени на традиционалната типична бразилска музика, или подобро кажано самба.

Видео на кое не би можеле да не одолеете.

 

Пронајдете не на следниве мрежи: