Домот на еден хрватски ерген со стил

Loading...

Погледнете во домот на Давор Клариќ.

Овој хрватски моден дизајнер, костимограф, и дизајнер на ентериери е добро познат во Хрватска по неговиот одличен вкус. Тој конечно ги отвори вратите од својот апартман за еден хрватски портал и покажа како живее. Иако кога ќе се спомне стан на ерген, најчестоп низ главата ви прелетуваат слики од растурен стан, полн со пикавци, лимеки пиво и облека на сите страни.

Но погледнете како живее овој господин.

 

 

loading...