Кога Ибрахимовиќ пие вода подобро да не го прекинувате

Loading...

Талентираниот фудбалер Златан Ибрахимовиќ е познат по својата добра игра и арогантноста. 
Погледнете ја неговата реакција кога се обидуваат да му го земат шишето од кое пие вода.

loading...
Loading...