Николина Пишек ќе стане доктор на науки

Loading...

 

Николина Пишек реши да се врати на постдипломските стуидии. Прекрасната хрватска водителка своевремено стдираше дизјан, а сега конечно решила да напредува повеќе во својата академска професија и затоа се запишала на постдипломски студии.

 

“Мислам дека во овој краток период научив доста, и ја сфатив убавината во малото кршење на правилата. Среќна сум и си ја исполнува својата желба, така да конечно, после седум години се враќам на клупите на Архитектонскиот факултет. Па ако бидам добра, ако внимавам и имам малку среќа, за две години ќе се потпишувам со префиксот д-р.” – изјави заносната Пишек за еден хрватски медиум. 

 

loading...