Џозеф Гордон Левит ќе биде новиот Бетмен?

Loading...

Гласините во Холивуд веќе започнаа да се шират, во најновото филмско продолжение за Бетмен “Justice league”, кое се најавува и очекува во 2015 година, главната почесна улога да ја зевземе младиот Џозеф Гордон Левит.

Џозеф Гордон Левит, актер кој домашната, а поширока публика за прв пат го засака по телевизиската серија “Третиот камен од Сонцето”, а подоцна и по научно фантастичното филмско остварување “Inception”, е еден од потенцијалните кандидати за толкувањето на главната улога на еден од омилените суперхерои Бетмен.

Иако во последното филмско остварување за Batman: The Dark Knight Returns, Гордон се појавува во улогата на скроминиот полицаец, со примеси дека тој би бил новиот помошник на Бетмен, Робин, сепак најновите гласини го говорат сосема спротивното доделувајќи му ја главната улога.

 

Извор: BLIC Online

loading...