Си го отсекол јазикот затоа што ја навредил сопругата

Loading...

Индиец самиот си го отсече својот јазик за да и докаже на својата сопруга која го напуштила дека никогаш нема да каже ништо лошо. Тој изгуби многу крв, а докторите се обидуваа да му го сошијат отсечениот дел од јазикот. 

 

 

Тој многу ја навредил сопругата која заедно со нивното дете го напуштила. За да и докаже дека се кае за искажаните навреди, тој во знак на извинување си го отсече својот јазик за да и препорача дека никогаш нема да каже ништо слично…

 

После овој луд чин во кој тој изгуби многу крв, тој е задржан во болница, додека докторите се обидуваат да му го сошијат отсечениот дел.

Овој Индиец не е единствен случај. Верни на религијата и од почит кон сопругите тие неретко превземаат вакви драстични мерки. 

loading...