Како кинези тепаат крадци(видео)

Loading...

Кинезите не сакаат крадци!

Од најмногубројната земја на светот пристигнуваат разни видео клипови. Сега ја имаме “жртвата ” несуден крадец кој се обидел да украде велосипед. Врз основа на видеото можеме само да претпоставиме што се случува бидејќи ниту кинеските медиуми сеуште не го “снимиле”.

Целата случка е добро смислена и успешна заседа. Крадецот нема каде да побегне бидејќи единствениот излез е блокиран. Се собираат неколкумина бесни луѓе и насилството може да почне.

Погледнете!

 

loading...
Loading...