Дух во лифт ги преплашува граѓаните

Loading...

Силвио Сантос, водител на многу популарното бразилско шоу, грубо се шегуваше со граѓаните во лифт. Тој се обиде да направи нешто што неговите колеги од Јапонија веќе го направија, а ситуацијата беше толку морничава што беше вистинска среќа што никој не доби срцев удар од страв…

 

Тој имено ги пуштал граѓаните да влезат во лифт, потоа лифтот нормално би функционирал и за кратко во еден момент, лифтот ќе се заглави и ќе се изгасне светлото во лифтот.

Додека преплашените граѓаните барале помош, од скриено место во лифтот влегува морничаво девојче во бело фустанче која изгледа како дух, а во рацете држи кукла. Глетката е навистина морничава и иако знаете дека оваа е всушност скриена камера, неизбежно е дека морници ќе ве пролазат. Девојчето непрекинато ги зјапаше луѓето во лифтот а потоа започнува да вришти. 

Нивниот страв не треба да се опишува туку доволно е да го погледнете видеото кое на Youtube е едно од најгледаните во периодов. 

 

loading...