Цеца жали што ја немала можноста да роди повеќе деца

Loading...

“Би се чувствувала како вистинска принцеза доколку имам принц покрај себе”, истакна Цеца на неодамнешната констатација од страна на новинарите дека изгледа како една вистинка принцеза.

Надополнувајќи ја својата изјава за медиумите притоа коментирајќи го изборот на гардероба на своите соработнички и ривалки за неодамнешните случувања во белградската престолнина, на прашањето што е она нешто за коешто најмногу жали, најголемата балканска ѕвезда без расмислување со солзи во очите ја заврши својата изјава со трогателната реченица:

“Посакувам да имав можноста да родам повеќе деца”.

Извор: pulsonline.rs

loading...