Ронда Руси: За борбите се спремам со што е можно повеќе секс

Најдобрата во стрик-форс во бантам категоријата, Ронда Руси проговори околу неколку интересни работи, вклучувајќи го и нејзиниот сексуален живот и деновите пред борбите.

„За девојките сексот го подигнува тестостеронот, па се обидувам да имам што е можно повеќе секс во деновите пред борбите. Не како сите, не ставам оглас или такво слично нешто, но ако сакам да бидам спремна тогаш морам да направам се што е во моја моќ“ изјави Ронда.

Ронда е непоразена во својата кариера, со скор 6-0 во боречките вештини. Потоа зема појас Стрикер-форс првак во бантам.

Пронајдете не на следниве мрежи: