Според истражувањата, порно глумиците се најсреќни жени

Loading...

Порно глумиците не се ни најмалку незадоволни од својот живот-напротив, тие се најсреќните жени на светот. Нивниот поглед на животот, за разлика од останатите жени е многу позитивен…

 

Истражувањата покажаа дека ѕвездите на филмовите за возрасни, имаат поголема самодоверба, дека се сексуално позадоволни од останатите жени, како и дека имаат повеќе енергија и подобро спијат.

 

Истражувачите заклучија дека порно глумиците не потекнуваат по правило од проблематични семејства, и дека не биле сите од нив сексуално злоставувани. 

Многу често се сретнува мислењето дека порно глумиците се наркоманки, без семејства, сиромашни, изгубени или дека од детството биле жртви на сексуално злоставување. 

 

Како што се очекуваше, студијата покажа дека порно ѕвездите многу повеќе уживаат во сексот отколку останатите жени. 

Просечниот број на животните партнери на порно глумиците е околу 75, без да ги сметате оние кои глумат со нив, а пак просечниот број на партнери на просечна жена е околу 9.

 

Порно дивите во просек работат од 3 до 3 ипол години во порно индустријата. Поголем број од нив се во брак или сериозна врска, додека 44 проценти  од нив живеат сами. 

loading...