Лаги кои ги кажува секоја жена

Loading...

Никој не е сосема искрен со својот парнер, а оној кој вели дека е – лаже.

 
Сите понекогаш, тука таму лажеме да би ја заштитиле другата личност, а понекогаш ни е полесно да излажеме за нешто, наместо да започнеме расправија на која нема крај.
Ова се дел од најчестите лаги, која несомнено е дека секоја жена ги користи…
 
Не се лутам
Најголемата лага која жените ја користат е таа, бидејки не сакаат често да се расправаат со својот дечко. Кога машкото ке ја праша дали се лути, спремно ке одговори таа дека е се во ред и ќе го казни со молчење, па така оваа лага преминува во вид на пасивно-агресивно лутење.
 
Излези си со другарите
Многу девојки ќе кажат на својот дечко дека не им смета што веќе трета вечер излегува со своите другари, а во себе се лути многу и собира минуси. Не е проблемот толку во лутината туку во фактото дека тоа кога тогаш ќе избие на површина, а дечкото ке добие дупло поголема казна од она која што можеди ја заслужува.
 
Не сакам врска
Секоја женска барем еднаш му е рекла на типот дека не е спремна за врска, а тоа го прави за да не би го повредила. Всушност кога некој вели дека не е спремен за врска, тоа значи дека не е спремен да биде со таа особа на која му го кажува тоа, но се често случува да тие луѓе што велат дека не се спремни за врска за брзо време флеват во врска со друга особа.
 
Ти си ми трет
Девојките лажат во врска со бројот на партнери со кои се спиеле, бидејки во друштвото сеуште важи дека големиот број на партнери со кои е спиела девојката ја прават курва. Ако е девојката настанала сексуално активна на 18 години и ако секоја година е имала по еден дечко што е нормално, на 28 години ќе има 10 партнери поминато што многу го сметаат за голем број. Затоа девојките лажат па ако имат 10 партнери тие смалуваат на 5 или 3, исто како што машките го зголемуваат бројот.
 Никој не е сосема искрен с

loading...